Menu

050 317 16 15  brinsupport  contact  hulp op afstand


 

Waarom Adaptive Defense?

Adaptive Defense 360 is de eerste en enige oplossing die Endpoint Protection Platform (EPP)- en Endpoint Detection & Response (EDR)- technologieën combineert.

Alle activiteiten van alle programma's worden in realtime gemonitord en geanalyseerd. Alle gedragingen worden geverifieerd door een intelligente en beheerde service.

Wordt uw Windows PC door een cybersecurityspecialist als Brin beveiligd met Adaptive Defense 360, dan bent u real-life veilig en bovendien technisch AVG-proof.

Het resultaat is een aanmerkelijk hoger beschermingsniveau, minder inspanningen en minder risico.

Cybersecurity en Adaptive Defense

Internetveiligheid en waarborging van privacy zijn al jarenlang een zeer actueel thema. Grote organisaties en instellingen zijn slachtoffer geworden van datalekken en hackerspraktijken. Wellicht houdt het u bezig en misschien nu nog wel veel meer. Cybercriminelen spelen snel in op alle potentiele zwakke plekken in systemen. Al helemaal nu mensen meer en meer thuiswerken.

Als gevolg van deze situatie kunnen ernstige beveiligingslekken ontstaan voor uw organisatie. Om u en uw mensen te helpen veilig te blijven en het risico van hackersaanvallen van thuiswerkapparaten te vermijden, biedt deze Brin inzichten en oplossingen.

"Het huidige antivirus model op basis van patronen kan niet helpen in een wereld waar 80% van de aanvallen valt in de categorie onbekend."

Het huidige antivirus model op basis van patronen biedt geen oplossing meer. Brin kiest voor bescherming op basis van het monitoren van processen in plaats van viruspatronen. Deze strategie, adaptive defense, werkt door middel van real-time monitoring, detectie en categorisatie van alle lopende processen op een computer. Bekende en onbekende malware worden tegengehouden voordat er schade optreedt. Bepaalde onbekende en potentieel verdachte acties worden onmiddellijk gestopt in geval van twijfel of nood.

Cybersecurity as a service

Bovenop advies, technische expertise en methodes zijn wij onderscheidend met een eigen cybersecurity as a service infrastructuur. Het is een service die wordt genoten vanuit de cloud en hierdoor kan direct worden ingezet acute problemen/besmettingen of het vermoeden van.

Misschien zijn adaptive defense en cybersecurity as a service nieuw voor u. Maakt u nog geen gebruik van adaptive defense en roept bovenstaande om meer uitleg? Of wilt u weten of uw veiligheid optimaal is ingericht? Leg u case gerust bij ons neer. Graag voorzien wij u van advies.