Menu

050 317 16 15  brinsupport  contact  hulp op afstand

Servicedesk home

 

 

 

 


          S a m e n  a u t o m a t i s e r e n  m e t  B r i n 

Beheer, onderhoud en support en dan klantgericht en veilig

Als organisatie in beweging bent u gebaat bij een automatiseringpartner die u voorziet van de juiste aanpak, kennis en oplossingen. Van advies en begeleiding tot een pro-actieve infrastructuur met de belofte dat u toekomstgericht bezig kunt zijn op een veilige manier.

Voor de realisatie hiervan heeft Brin voor u een producten- en dienstenpakket dat is optimaal ingericht voor de toekomst.

Bij Brin vindt u alle apparatuur, toepassingen en platformen om u middels fijne (digitale) werkplekken en uitstekende netwerkinfrastructuur van een passende en veilige werkomgeving te voorzien.

Behalve toegang tot onze producten en diensten heeft u met servicedesk van Brin de beschikking over een professioneel team voor beheer, onderhoud en support met versterkte aandacht voor onderwerpen als autorisatie, privacy en klantgericht werken. 

Op deze wijze is de cyclus van de servicedesk rond en heeft u in combinatie met ons product- en dienstenaanbod een actieve automatiseringspartner voor technologie, ontwikkeling en privacy. 

Ga naar de servicedesk info pagina voor informatie over:

Hulp op afstand Uw IP-adres Openingstijden