Menu

050 317 16 15  brinsupport  contact  hulp op afstand

Veilig mailen voor onderwijs en zorg

Zowel in het onderwijs als in de zorg bevatten veel berichten gevoelige informatie over leerlingen en cliënten zoals BSN, NAW, sociale informatie, informatie over de gezondheid. Voor eigen medewerkers (o.a. HR-dossiers, uitwisseling met arbodiensten) en vertrouwelijke organisatorische informatie (o.a. beleidsstukken en financiële gegevens) kunnen organisatie niet zonder goede oplossing.  

Scholen en zorginstellingen die zorgvuldig met (privacy)gevoelige informatie omgaan, mailen ZIVVER van Brin. Wij zijn de enige partner van ZIVVER in Nederland met een unieke propositie voor zowel onderwijs als zorg. Onze implementaties komen met speciale features en ingebouwde intelligentie voor deze sectoren.

Daar waar men in een eerder stadium nog dacht dat versleuteld mailen hetzelfde is als veilig mailen, weet men nu dat men van een koude kermis thuis kan komen. Verkeerd adresseren kun je met encryptie niet voorkomen en u kunt nu niet nagaan wat er met uw bericht gebeurt. En dit zou u wel moeten willen in het kader van beveiliging van persoonsgegeven en privacywetgeving.

Lees meer over echt Veilig mailen voor onderwijs en zorg 

Veilig mailen met ZIVVER is bijzonder gebruikersvriendelijk en wordt geïntegreerd in je bestaande omgeving. Je bewaakt niet alleen de bijlagen maar ook alle aspecten van het bericht. Je kunt ook bijhouden aan wie je precies een bericht hebt verzonden. Naast de audit-trail die dit oplevert – wat in de communicatie met de autoriteit persoonsgegevens van pas kan komen - kun je verzonden berichten terug te halen.

Volgende