Menu

050 317 16 15  brinsupport  contact  hulp op afstand

VoIP telefonie

Lage kosten, schaalbaarheid en kwaliteit met Brin VoIP telefonie

Altijd bereikbaar

Bereikbaar zijn is tegenwoordig een vanzelfsprekendheid. Net zoals u verwacht dat er altijd water uit de kraan komt, zo verwachten mensen die uw school bellen dat u altijd bereikbaar bent. Maakt u nog steeds gebruik van traditionele telefonie, dan weet u niet hoeveel telefoontjes er zijn gemist. Wellicht weet u zelfs niet dat er telefoontjes zijn gemist. Dit is verleden tijd met onze altijd bereikbaar garantie.

Het unieke concept van de VoIP telefonie-oplossing van Brin zorgt ervoor dat u altijd bereikbaar bent. Op de manier zoals u dat wenst en voor een fractie van de kosten zoals u deze nu ervaart.

Uw eigen virtuele telefooncentrale van Brin

Onze unieke oplossing is gebaseerd op een eigen virtuele telefooncentrale voor uw gehele scholenstichting. Aan deze centrale kunnen zoveel toestellen, bedraad en draadloos, worden gekoppeld als u wilt zonder extra maandelijkse kosten. Onze VoIP-oplossing wordt namelijk afgenomen op basis van het aantal externe lijnen.

Externe lijnen zijn slechts de gelijktijdige gesprekken die er vanaf uw eigen centrale worden gepleegd naar telefoons buiten uw organisatie. Onderling bellen met uw collega scholen en het bestuurskantoor doet u vanaf nu kosteloos.

Eenvoud en flexibiliteit

Met de VoIP-oplossing van Brin belt u organisatiebreed naar alle toestellen middels een verkort nummer. Tevens heeft u de mogelijkheid om te bekijken of een toestel op dat moment reeds in gebruik is. 

Met het gebruik van de FlexMobile App op uw mobiele telefoon bent u vanaf nu ook buiten de school op het telefoonnummer van de school te bereiken. Mooier is nog dat u vanaf uw mobiel kunt uitbellen met het telefoonnummer van de school.

Lage investering en gesprekstarieven

Wilt u nooit meer investeren in een nieuwe telefooncentrale dan is onze VoIP oplossing de telefoniedienst van uw keuze. Brin biedt u toestellen van hoogwaardige kwaliteit voor een zeer acceptabele prijs.

De gesprekskosten binnen onze oplossing zijn aanzienlijk lager dan de tarieven die u gewend bent.

Lage kosten en altijd bereikbaar met de VoIP telefonieoplossingen van Brin

100 procent functionaliteit

Uw wensen worden door Brin binnen de onze VoIP-oplossing vertaald naar 100 procent functionaliteit. Middels het overzetten van uw huidige telefoonnummers en het inrichten van een belplan op maat weet u zeker dat de inrichting van uw telefonie goed is geregeld. Wijzigt er iets binnen uw organisatie, dan verandert de inrichting van de centrale met u mee.

Met VoIP telefonie van Brin beschikt u over veel functionaliteit. Bijvoorbeeld een decentrale telefonistendesk voor uw hele stichting. Of wat dacht u van voicemail als een audiobericht naar u gemaild krijgen tijdens de vakantie. Wij adviseren u graag. 

Brin VoIP is eenvoudig schaalbaar

Doordat onze VoIP-oplossing wordt geleverd op basis van het aantal externe lijnen is de omgeving oneindig schaalbaar. Dit maakt het voor u mogelijk om gefaseerd over te stappen naar VoIP van Brin.

Eerst met een beperkt aantal scholen overstappen op VoIP om vervolgens door te groeien met een groter aantal scholen met meer lijnen is een kwestie van een paar minuten dankzij het cloudbased beheer. Het op- of afschalen van de grootte van de centrale is daardoor zeer eenvoudig. 

 

Absoluut voordelig

Alleen betalen voor echt verbruik

Met Brin VoIP telefonie neemt u afscheid van het systeem waarbij u wordt afgerekend op maandelijkse abonnementskosten per toestel en daar bovenop de gesprekskosten. Laat staan betalen voor de dienst op zich.

Met Brin VoIP heeft u enkel te maken met de hoeveelheid externe lijnen ongeacht het aantal toestellen.

 

Lage gesprekskosten

Alleen betalen voor externe lijnen

De werkelijke gesprekskosten van VoIP zijn een lachertje vergeleken met die van traditionele telefonie. Maar waar het werkelijk omgaat is dat u met onze VoIP-oplossing slechts betaalt voor het aantal ingestelde externe lijnen.

Ook al heeft u 2 of 2000 toestellen in gebruik. Het gaat er slechts om met hoeveel toestellen u gelijk naar de buitenwereld wilt bellen.

 

 

Onderling gratis

Geen kosten voor intern gebruik

Onderling kunnen er oneindig veel gesprekken met elkaar worden gevoerd omdat u met ieder toestel in uw school en binnen uw stichting gratis naar elkaar belt.

Natuurlijk belt u met onze VoIP-oplossing ook gratis met Brin.

 

Belplan op maat 

Onze medewerkers staan voor u klaar

Met Brin VoIP telefonie kiest u voor lage kosten, schaalbaarheid en kwaliteit. Uit onze kennis en mogelijkheden volgt dat er voor uw schoolorganisatie altijd maatwerk mogelijk is. Feitelijk brengen wij uw wensen en onze mogelijkheden samen in een belplan op maat. 

Wij staan altijd voor u klaar met een goed advies. Maak gerust een afspraak met ons en bel 050-3171615 of stuur uw bericht naar verkoop@brin.nl.