Menu

050 317 16 15  brinsupport  contact  hulp op afstand


 

Waarom kiezen voor Docmate?

Grip op uw overeenkomsten
Snel online af te sluiten en te beheren
Beheer eenvoudig en compleet
Snelle en simpele verwerking
Verkort het traject van ondertekenen naar een oogwenk
Gemakkelijk overzicht op de status
Altijd en overal inzichtelijk
Opslag veilig en centraal in de cloud

Stroomlijn je documenten met Docmate en bespaar kosten en tijd

 Veel organisaties hebben te maken met terugkerende documenten zoals overeenkomsten, afspraken, behandelplannen, toestemmingsverklaringen etc. Vaak gaat het om stukken die door meerdere partijen ondertekend dienen te worden.

Hoewel processen rond dit soort documenten meer en meer worden gedigitaliseerd, wordt nog steeds aan mensen gevraagd om papieren exemplaren te ondertekenen. De vraag is waarom, naast al die administratieve rompslomp, de postzegel nog steeds nodig is. Hier liggen grote kansen!

"Ronduit verfrissend dagelijkse zaken direct te kunnen automatiseren zonder eerst een IT project te hoeven starten."

Juist bij documenten die om een handige en intelligente werkwijze vragen, zoals afspraken met ouders, medewerkers, vrijwilligers, cliënten of bijvoorbeeld leerlingen, ziet Brin kansen voor uw organisatie. Hoe dit soort documenten zich moet verplaatsen, de vele handelingen en de wachttijden om tot resultaat te komen, is namelijk kenmerkend voor de problematiek.

Intelligent documentbeheer met Docmate

Bij Brin zien wij de kansen door routineprocessen te automatiseren en documenten elektronisch te verzenden. De oplossing heet intelligent documentbeheer en het goede nieuws is dat u snel kunt starten. Het resultaat is ook snel en loopt van directe besparingen op kosten en tijd tot verbetering van de dienstverlening.

Met Docmate heeft u vanaf de start de beschikking over een kant-en-klaar intelligent documentbeheer platform voor het automatiseren & stroomlijnen van documentprocessen. Alles is digitaal en automatisch waardoor niet-rendabele werkzaamheden worden vervangen door een sneller en efficiënter proces met alle voordelen van dien. 

Ziet u zelf ook kansen om documenten en processen intelligenter te organiseren?

Maak dan gauw een afspraak met Brin om de mogelijkheden samen te bespreken.