Menu

050 317 16 15  brinsupport  contact  hulp op afstand

Over ons

Thuis werken

U wil toch ook dat uw medewerkers goed en veilig kunnen samenwerken zowel op kantoor als op hun thuiswerkplek?

Goed en veilig kunnen samenwerken, zowel op kantoor als thuis

Wat verwacht u van uw automatiseerder? Eisen als specialistische kennis van de ICT omgeving van uw organisatie en pragmatisch werken wegen natuurlijk zwaar maar zijn niet het enige. Lekker kunnen werken omdat zaken goed zijn geregeld, daar wordt u toch ook blij van? Ziet u ook graag een fijne samenwerking tussen prettige mensen? Een waarbij vanzelfsprekend afspraken worden nagekomen en niet elk wissewasje met een factuur wordt beantwoord?

De oplossingen van uw automatiseerder zouden een weerspiegeling van uw organisatie moeten zijn en niet andersom. Veiligheid en privacy zijn sleutelwoorden die daarbij bij uw automatiseerder voorop zouden moeten staan, bij elke implementatie. Met de snel veranderende wereld heeft u de beschikking over een breed scala aan ICT-producten en diensten. Van een goede automatiseerder mag u verwachten dat deze op de hoogte is van alle actuele ontwikkelingen op dit gebied.

Dat uw automatiseerder zich verdiept in uw organisatie, zich goed inwerkt in uw IT-infrastructuur en oplossingen aandraagt die hier het beste bij passen is logisch. Kunnen sparren met een partij die bekend is met de actuele stand van zaken én uw ICT-omgeving om tot de beste oplossing te komen is immers wel zo handig. Zodat u en uw mensen veilig en effectiever kunnen werken.

Het nieuwe werken

Met Azure Microsoft 365, SharePoint en Teams, past Brin de laatste stand van technologie aan aan uw wensen.

Veilig werken

Een goede cybersecurity setup is ontzettend belangrijk. Brin partnert daarom met Panda Security voor uw veiligheid. 

Grip op documenten

Met Docmate focust u op het efficiënt digitaal verwerken van uw overeenkomsten en andere documenten.

Veilig mailen

Gevoelige en persoonlijk informatie mailt u veilig en AVG-proof met ZIVVER.
 

Terra computers

Brin is Terra partner. Korte lijnen en bedrijfszekerheid zijn kenmerkend zijn voor dit van oorsprong Duitse merk.

Meer dan een vak leren

Bij Brin gaat het om effectief werken, investeren in jezelf en plezier hebben in je werk.

Samen met onze klanten investeren wij in de toekomst. Kom je stage lopen bij Brin, dan investeren wij in jou!

Als erkend leerbedrijf leiden wij voortdurend vakmensen op. Als je aanvoelt dat onze bedrijfscultuur bij jou past en andersom, mail ons dan jouw sollicitatiebrief en je persoonlijke cv.

De beste service dichtbij

Kiest u voor Brin, dan kiest u ook voor onze noordelijk mentaliteit. Als automatiseringspartner treden wij niet al te nadrukkelijk op de voorgrond.

Met al onze oplossingen, mogelijkheden en nabijheid, heeft u ons wel altijd achter de hand.

Informatie over Brin

Brin is de handelsnaam van 4D IN VISION Automatisering Groningen B.V. 4D IN VISION is ingeschreven bij de KvK onder nummer 02044959.

Het professionele team van Brin is alle werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Ons hoofdkantoor is gevestigd op de Atoomweg 9c in Groningen. U bereikt Brin op 050-3171615.