Menu

Over ons

Brin | ICT onderwijs partner voor onderwijzend Noord-Nederland

Brin in het Noorden
 

Als ICT onderwijs partner houden wij ons bezig met innovatie en service op het snijvlak van informatietechnologie en onderwijs. Al 30 jaar is Brin de lokale onderwijsleverancier waar u komt voor uw netwerk, privacyoplossingen, internet, cloud, computers en randapparatuur.

Als geen ander hebben wij ervaring opgebouwd in het onderwijs. Wij komen met nieuwe ideeën in jachtige tijden en weten creatieve oplossingen te vinden voor onverwachte problemen. Zoals wij scholen volgen in hun visie volgen steeds meer scholen de koers van Brin.

Kiezen voor oplossingen waarmee men wel verder de 21e eeuw in kan is voor deze scholen een must. ICT-gebruik zal de komende jaren flink zal toenemen. Op vlakken zoals innovatie, ontwikkeling, veiligheid, privacy en service spelen wij hier nauwlettend op in.

De beste service komt niet van ver

Kiest u voor Brin, dan kiest u voor onze noordelijk mentaliteit. Als service provider voor het onderwijs treden wij niet nadrukkelijk op de voorgrond. Op de achtergrond faciliteren past ons goed als lokale onderwijs service provider. Ook dragen wij zaken zelf aan en brengen zo innovatieve ICT ontwikkelingen binnen uw school.

Toegankelijk, betaalbaar en altijd dichtbij

Met uitgekiende ICT oplossingen en beheer zijn wij voor u toegankelijk, betaalbaar en altijd dichtbij. Met Brin heeft u toegang tot de beste cloud oplossingen met onze tools en expertise. Wij staan voor de complete infrastructuur in de school en de beveiliging. Daarbij werken wij met alle platformen en werken wij met ieder device.

Meer tijd voor onderwijs

Scholen die in zee gaan met Brin hebben meer tijd en meer geld over voor onderwijs. Met al onze oplossingen, mogelijkheden en nabijheid, heeft u ons altijd achter de hand. Wij dagen u uit om echt te ontdekken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Lees hier verder over onze missie en visie en waarom scholen kiezen voor Brin. Of bel ons direct op 050-3171615 en wij maken samen de afspraak om persoonlijk kennis te maken.

 

Voorbeeld van hoe wij samen werken

Scholen geven aan naar samenhang te streven tussen leerstof, de leerling en nieuwe ICT-mogelijkheden. De taakverdeling ligt wat ons betreft voor de hand: u geeft zelf sturing (aan de les) en vertrouwt op Brin voor beheer en ondersteuning. Zo wordt er voorzien in de juiste support voor wat u wilt bereiken. Op deze wijze draagt ICT bij aan efficiënter, effectiever en aantrekkelijker onderwijs.