Menu

050 317 16 15  brinsupport  contact  hulp op afstand

Over ons

Persoonlijk leren

Persoonlijk leren       

Adequate bandbreedte
en netwerkcapaciteit

Digitale veiligheid en optimale bescherming

Persoonlijk leren

Privacy en persoonsgegevens

Brin en persoonlijk onderwijs

Standaard werken in de cloud is de nieuwe standaard.

Daarom vindt u bij Brin oplossingen op basis van Azure Microsoft 365. Bij de inzet van nieuwe technologische mogelijkheden en hoort het bevorderden van de digitale geletterdheid. Hierin voorzien wij middels toegepast trainingen en online deskundigheidsbevordering.

Technologie kan niet meer los worden gezien van digitale veiligheid en bescherming van persoonsgegevens.

Dus heeft Brin een privacydesk met juristen en technici met een voor het onderwijs optimaal samengesteld privacy portfolio en een autorisatiedesk voor identiteitenbeheer en autorisatiemanagement.

Met de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is het voor organisaties nog belangrijker te verantwoorden welke gegevens ze verwerken, met welke reden ze dat doen en hoe de data wordt beveiligd. 

Brin is een exclusieve samenwerking aangegaan met ZIVVER met als resultaat een toekomstbestendige oplossing voor echt veilig mailen voor onderwijs- en zorginstellingen en midden- en kleinbedrijf.

Brin | onderwijs partner voor onderwijzend Nederland

Onderwijs partner

Vanuit de missie van Brin worden onderwijs, technologie en privacy integraal benaderd met inrichtingsconcepten die op zichzelf kunnen staan.

Onze oplossingen, tezamen met onze service, stellen zowel leerlingen als medewerkers in staat hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

De visie van Brin

Door nieuwe technologische mogelijkheden bereikbaar te maken, ogen te openen en een helpende hand te bieden, pakken wij samen met scholen nieuwe ontwikkelingen op.

Volgens een eigen ontwikkelde onderwijs transformatie blauwdruk worden wensen en doelen in beeld gebracht. Uitgangspunt is gezamenlijk ontwikkelen, elkaar scherp houden en samen investeren in onderwijs.

Meer dan een vak leren

Bij Brin gaat het om effectief werken, investeren in jezelf en plezier hebben in je werk. Samen met de scholen investeren wij in onderwijs. Kom je stage lopen bij Brin, dan investeren wij in jou!

Als erkend leerbedrijf leiden wij voortdurend vakmensen op. Als je aanvoelt dat onze bedrijfscultuur bij jou past en andersom, mail ons dan jouw sollicitatiebrief en je persoonlijke cv.

stagemarkt.nl

Studenten vinden stages bij Brin Groningen via SBB stagemarkt

Brin in het Noorden
 

De beste service is dichtbij

Kiest u voor Brin, dan kiest u ook voor onze noordelijk mentaliteit. Als onderwijs partner treden wij niet al te nadrukkelijk op de voorgrond.

Met al onze oplossingen, mogelijkheden en nabijheid, heeft u ons wel altijd achter de hand.

Informatie over Brin

Brin is de handelsnaam van 4D IN VISION Automatisering Groningen B.V. 4D IN VISION is ingeschreven bij de KvK onder nummer 02044959.