Menu

050 317 16 15  brinsupport  contact  hulp op afstand

Over ons

Thuis werken

U wilt toch ook dat uw medewerkers goed en veilig kunnen samenwerken, zowel op kantoor als op hun thuiswerkplek?

Net zo goed op kantoor als thuis, zeker veilig, lekker prettig

Wat verwacht u van uw automatiseerder? Eisen als specialistische kennis van de ICT omgeving van uw organisatie en pragmatisch werken wegen natuurlijk zwaar maar zijn niet het enige. Lekker kunnen werken omdat zaken goed zijn geregeld, daar wordt u toch ook blij van? Ziet u ook graag een fijne samenwerking tussen prettige mensen? Een waarbij vanzelfsprekend afspraken worden nagekomen en niet elk wissewasje met een factuur wordt beantwoord?

De oplossingen van uw automatiseerder zouden een weerspiegeling van uw organisatie moeten zijn en niet andersom. Veiligheid en privacy zijn sleutelwoorden die daarbij bij uw automatiseerder voorop zouden moeten staan, bij elke implementatie. Met de snel veranderende wereld heeft u de beschikking over een breed scala aan ICT-producten en diensten. Van een goede automatiseerder mag u verwachten dat deze op de hoogte is van alle actuele ontwikkelingen op dit gebied.

Dat uw automatiseerder zich verdiept in uw organisatie, zich goed inwerkt in uw IT-infrastructuur en oplossingen aandraagt die hier het beste bij passen is logisch. Kunnen sparren met een partij die bekend is met de actuele stand van zaken én uw ICT-omgeving om tot de beste oplossing te komen is immers wel zo handig. Zodat u en uw mensen veilig en effectiever kunnen werken.

Het nieuwe werken

Met Azure Microsoft 365, SharePoint en Teams, past Brin de laatste stand van technologie aan aan uw wensen.

Veilig werken

Een goede cybersecurity setup is ontzettend belangrijk. Brin partnert daarom met Panda Security voor uw veiligheid. 

Grip op documenten

Met Docmate focust u op het efficiënt digitaal verwerken van uw overeenkomsten en andere documenten.

Veilig mailen

Gevoelige en persoonlijk informatie mailt u veilig en AVG-proof met ZIVVER.
 

Terra computers

Brin is Terra partner. Korte lijnen en bedrijfszekerheid zijn kenmerkend zijn voor dit van oorsprong Duitse merk.

Meer dan een vak leren

Op de Atoomweg vind je bij zowel Brin als Negotica verschillende stageplaatsen op het gebied van (3D Game) Development, Visualisatie, Design en Virtual Reality en ook voor Marketing/Commercieel. Voor de komende periode zijn wij met name op zoek naar stagiaires met een passie voor 3D. Binnen een dynamische en prettige werksfeer bieden wij jou de mogelijkheid om veel ervaring op te doen. 

Virtual Valley is hét leer- en ontwikkelplatform voor VR/XR waar jij Game Artist en Developer onder goede begeleiding ervaring kan opdoen. Ben jij creatief, inventief en voel jij je thuis in bijv. Blender en Unity, dan is Virtual Valley jouw platform voor persoonlijke ontwikkeling.

Virtual Valley vind je op de Atoomweg 9c in Groningen. Een prachtige plek maar nu even niet. Door Corona kunnen wij jouw stage nu wel prima vanuit je thuissituatie faciliteren. 

Wil jij jouw passie voor je vak uitbouwen in een dynamische en uitdagende werkomgeving? Laat zien wat je kunt en kom stagelopen bij Virtual Valley.

De beste service dichtbij

Kiest u voor Brin, dan kiest u voor een Betrouwbare partner met Redelijke prijzen die met Innovatieve oplossingen voor u Nieuwe wegen opent. 

Informatie over Brin

Brin is de handelsnaam van 4D IN VISION Automatisering Groningen B.V. 4D IN VISION is ingeschreven bij de KvK onder nummer 02044959.

Het professionele team van Brin is alle werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Ons hoofdkantoor, tevens de locatie van Virtual Valley, is gevestigd op de Atoomweg 9c in Groningen. U bereikt Brin op 050-3171615.