Menu

050 317 16 15  verkoop@brin.nl  support  contact  teamviewer

Waarom kiezen voor Brin

Scholen kiezen voor Brin

Wat u het eerste zal opvallen is dat het verlenen van service kenmerkend is voor onze medewerkers.

Bij Brin vindt u betrokken medewerkers met kennis van zaken. Zowel telefonisch, op afstand of bij u op de school heeft u enkel te maken met specialisten. De specialisten van Brin hebben relevante materiekennis, kennen u en uw school en werken samen met uw ICT-coördinator. Dankzij korte lijnen en rechtstreekse contacten worden oplossingen snel gevonden.

Brin denkt als partner van het primair onderwijs met u mee hoe u ICT-middelen zo betrouwbaar, veilig en effectief mogelijk kunt inzetten. ICT is voor scholen immers een belangrijk middel om de kerndoelen die in beleidsplannen zijn opgenomen te verwezenlijken.

Wij denken met u mee mee, ook wat betreft de bekostiging van uw ICT-middelen. Bij de ontwikkeling van onze diensten en producten zoeken wij immers altijd de balans tussen betaalbaarheid en effectiviteit.

Via Brin krijgt uw school toegang tot de beste cloudoplossingen met al onze tools en expertise.

Wij staan voor de complete ICT-infrastructuur in de school en de beveiliging daarvan. Geavanceerde websitetechnologie en online media zijn verankerd in ons portfolio. Daarbij zijn wij actief op alle platformen en werken wij met ieder device.

Brin brengt u graag in contact met ervaringsdeskundigen in het onderwijs die ons verhaal kunnen onderbouwen.

Hopelijk bent u voldoende geïnspireerd om te echt te ontdekken wat wij voor elkaar kunnen gaan betekenen.

Belt u ons op 050-3171615?

Brin - ICT onderwijs partner ondersteunt kerndoelen beleidsplan primair onderwijs