Menu

Wie we zijn en wat we doen

Over Brin, uw ICT onderwijspartner

Als ICT onderwijspartner houdt Brin zich bezig met innovatie en service op het snijvlak van informatietechnologie en onderwijs. Al ruim 30 jaar zijn wij de betrouwbare onderwijspartner voor de levering en het beheer van hun ICT-omgevingen.

Of het gaat om clouddiensten, onderwijsportalen, netwerken, privacy, veiligheid, internet, computers en randapparatuur. Bij Brin komt u voor advies, ontwikkeling, beheer, support en service. Wij gaan voor de samenwerking want als geen ander hebben wij ervaring opgebouwd in het onderwijs.

In dynamische tijden komen wij met innovaties en vinden solide oplossingen voor de snelle ontwikkelingen binnen het ICT- en onderwijslandschap.

Wij werken in opdracht van onze scholen volgens hun visie en in het kader van 'meer tijd voor onderwijs'. Enerzijds luisteren wij goed naar scholen omdat wij weten dat de beste adviseurs je eigen gebruikers zijn.

Anderzijds volgt Brin nauwgezet de ontwikkelingen in de markt en onderscheiden wij ons met eigen innovatieve oplossingen.

Informatie over Brin

Vanaf 1 januari 2007 is Brin de handelsnaam van 4D IN VISION Automatisering Groningen B.V. 4D IN VISION is ingeschreven bij de KvK onder nummer 02044959.

Op onze contactpagina staat waar Brin is gevestigd alsmede ons adres en onze contactgegevens.