Menu

050 317 16 15  brinsupport  contact  hulp op afstand

Over ons

Wat we doen

Het nieuwe werken

Met Azure Microsoft 365, SharePoint en Teams, past Brin de laatste stand van technologie aan aan uw wensen.

Veilig werken

Een goede cybersecurity setup is ontzettend belangrijk. Brin partnert daarom met Panda Security voor uw veiligheid. 

Grip op documenten

Met Docmate focust u op het efficiënt digitaal verwerken van uw overeenkomsten en andere documenten.

Veilig mailen

Gevoelige en persoonlijk informatie mailt u veilig en AVG-proof met ZIVVER.
 

Terra computers

Brin is Terra partner. Korte lijnen en bedrijfszekerheid zijn kenmerkend zijn voor dit van oorsprong Duitse merk.

Brin | voor een optimale beheerervaring en toegevoegde waarde in het IT domein

Automatiseringspartner

Met jarenlange ervaring op het gebied van (online) werkplekken, cybersecurity, privacy, compliance, intelligent documentbeheer en netwerken, staat Brin bedrijfsleven, onderwijs- en zorgorganisaties in Nederland bij met oplossingen op het gebied van technology, ontwikkeling en privacy.

Unieke platformen

Bij Brin krijgt u de beschikking over platformen voor data control, databescherming, video- en datacommunicatie met voor uw organisatie een unieke propositie. Alles is gericht op handiger en makkelijker werken, veilige communicatie en bescherming van persoonsgegevens voor uw organisatie. Hoe kunnen wij u ondersteunen?

De visie van Brin

Door nieuwe technologische mogelijkheden bereikbaar te maken, ogen te openen met nieuwe oplossingen en een helpende hand te bieden, pakken wij samen met u de nieuwe ontwikkelingen op. Over meerdere aspecten denken wij mee en dragen wij bij met oplossingen als het gaat om uw privacy en online veiligheid.

Digitale veiligheid

Met de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is het voor organisaties belangrijk te verantwoorden welke gegevens ze verwerken, met welke reden ze dat doen en hoe de data wordt beveiligd. Technologie wordt niet meer los gezien van digitale veiligheid en bescherming van persoonsgegevens.

Het huidige antivirus model op basis van patronen kan niet helpen in een wereld waar 80% van de aanvallen valt in de categorie ‘onbekend’. Wij kiezen voor een cybersecurity strategie op basis van het monitoren van processen in plaats van viruspatronen. Deze cybersecurity strategie heet adaptive defense.

Adaptive defense werkt met real-time monitoring, detectie en categorisatie van alle lopende processen op een computer. Bekende en onbekende malware worden tegengehouden voordat er schade optreedt. Bepaalde onbekende en potentieel verdachte acties worden onmiddellijk gestopt in geval van twijfel of nood.

Van secure communication tot en met digital forensics. Het is belangrijk bedreigingen goed in kaart te brengen, continu het systeem te monitoren, 24/7 detectie van virussen en aanvallen van buitenaf tot en met goede opslag van gegevens. 


 

De beste service is dichtbij

Kiest u voor Brin, dan kiest u ook voor onze noordelijk mentaliteit. Als automatiseringspartner treden wij niet al te nadrukkelijk op de voorgrond.

Met al onze oplossingen, mogelijkheden en nabijheid, heeft u ons wel altijd achter de hand.

Informatie over Brin

Brin is de handelsnaam van 4D IN VISION Automatisering Groningen B.V. 4D IN VISION is ingeschreven bij de KvK onder nummer 02044959.

Het professionele team van Brin is alle werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Het hoofdkantoor van Brin is gevestigd op de Atoomweg 9c in Groningen. U bereikt Brin op 050-3171615.

Meer dan een vak leren

Bij Brin gaat het om effectief werken, investeren in jezelf en plezier hebben in je werk.

Samen met onze klanten investeren wij in de toekomst. Kom je stage lopen bij Brin, dan investeren wij in jou!

Als erkend leerbedrijf leiden wij voortdurend vakmensen op. Als je aanvoelt dat onze bedrijfscultuur bij jou past en andersom, mail ons dan jouw sollicitatiebrief en je persoonlijke cv.