Menu

050 317 16 15  brinsupport  contact  hulp op afstandWaarom Adaptive Defense?

Adaptive Defense 360 is de eerste en enige oplossing die Endpoint Protection Platform (EPP)- en Endpoint Detection & Response (EDR)- technologieën combineert.

Alle activiteiten van alle programma's worden in realtime gemonitord en geanalyseerd. Alle gedragingen worden geverifieerd door een intelligente en beheerde service.

Wordt uw Windows PC door een cybersecurityspecialist als Brin beveiligd met Adaptive Defense 360, dan bent u real-life veilig en bovendien technisch AVG-proof.

Het resultaat is een aanmerkelijk hoger beschermingsniveau, minder inspanningen en minder risico.

Met Panda pakt u het proces aan

Er is het laatste jaar sprake van veel verandering in cyberattacks. Malware zit in een spiraal van innovatie. Een signature kan je niet helpen en er zijn heel veel unknowns. De gebruiker staat op achterstand. In de eerste plaats omdat geval voor geval ieder potentieel probleem moet worden onderzocht. Het tweede nadeel is dat op deze manier alle onbekende kwaadaardige processen zijn toegestaan. 

Heeft u de bescherming op deze wijze ingericht, dan kunnen kwaadwillige aanvallers er omheen manoeuvreren. Heeft u een enkel een anti-virus pakket dan bent u altijd te laat. Omdat u zich niet richt op de aanval, wordt u opgescheept met de infectie. Wat u nodig hebt, is een oplossing die zich in de eerste plaats richt op het proces in plaats van het virus.

Panda Adaptive Defense 360 

De Panda Adaptive Defense 360 is een Endpoint Protection platform met hierin de combinatie van Endpoint Protection, Endpoint Detection en Response (EDR). Het betreft een combinatie van verschillende technologieën waarbij er ook wordt ingespeeld op gebruikersprocessen. Dit is van onderscheidend belang. Het is de enige oplossing om de werkomgeving de volle 100% preventie te kunnen bieden tegen aanvallen.  

Adaptive Defense 360 kan alle aanvallen detecteren, onderzoeken en een plan van voorkomen opstellen. Bij het gebruik van de Adaptive Defense 360 worden applicaties die een rol kunnen spelen op aanvallen binnen uw netwerk automatisch geblokkeerd. Door middel van automatische desinfectie kan malware met één klik worden verwijderd.  

Het staat daarbij buiten kijf dat u met de laatste stand van de techniek uw gegevens wilt beveiligen. Alleen met Adaptive Defense 360 bent u voorbereid voor de zogenaamde zero-day-kwetsbaarheden. Het zijn deze beveiligingslekken in software, die niet nog bekend zijn bij de ontwikkelaar, die kwaadwillende hackers de mogelijkheid geven ongestoord hun gang te gaan tot het lek wordt ontdekt! 

Dit is het moment om de inrichting en beheer van uw digitale veiligheid bij Brin neer te leggen. Na een succesvolle implementatie kan er geen misverstand bestaan over welke devices zijn voorzien van passende veiligheidsmaatregelen en heeft u het overzicht en de controle.