Menu

Servicedesk

Hulp nodig?

U kunt uw vraag op verschillende manieren stellen aan Brin. Heeft u al toegang tot ons support portaal? 

 

Hulp op afstand

Met Hulp op afstand kan een medewerker van Brin meekijken op uw systeem om zo een storing op te lossen. U kunt deze functie alleen op verzoek van een medewerker van Brin gebruiken. 

Start Teamviewer voor Windows  Teamviewer voor Windows 

Werkt u op een Apple computer (Mac)? Klik dan hier voor hulp op afstand.

Start Teamviewer voor Mac  Teamviewer voor Mac 

Uw IP-adres

Onze supportafdeling heeft in sommige gevallen uw IP nummer nodig, bijvoorbeeld om direct vanaf huis inloggen zonder firewall mogelijk te maken. Hieronder ziet u het IP nummer van het apparaat waar u nu op werkt:

Bekijk de FAQ's

Veel vragen worden regelmatig gesteld aan onze supportmedewerkers. Kijk in de FAQ's hieronder, misschien staat uw antwoord er wel bij.
 

Bridge FAQ's

Ja, dat kan. Wanneer u Office 365 gebruikt zult u uw bestanden meestal op OneDrive of SharePoint als een website openen. Wanneer u een bestand opent dan krijgt u eerst een voorbeeld van het bestand te zien wat u nog niet kunt bewerken. U kunt dan kiezen tussen het bewerken van een bestand in bijvoorbeeld Word of Word Online. Word Online is een webversie van Word en erg handig als u op een computer werkt waar u geen Word heeft geïnstalleerd. Het maakt voor het wijzigen van bestanden echter niet uit of u Word of Word Online gebuikt. Beide manieren van werken maken de wijzigingen direct in de Cloud. Dus ook al werkt u op de lokaal geïnstalleerde versie van Word dan nog wordt het Word bestand in de Cloud opgeslagen.

 

Openingstijden

Brin is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00-17:00 uur, bel 050-3171615. Tijdens de zomervakantie is de helpdesk maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30-17:00 uur. Tijdens de kerstvakantie zijn wij van 24 december tot en met 1 januari gesloten. Vanaf 2 januari zijn wij weer via de e-mail bereikbaar, en vanaf 7 januari ook weer telefonisch.

Website FAQ's

Ja, dat kan! Het is belangrijk dat de website bij uw school past. De schoolwebsite is het visitekaartje van uw school en moet dus perfect aansluiten. Brin zorgt hiervoor! Met onze ontwerpen krijgt u een overzichtelijke website die eenvoudig in gebruik is. U kiest uit één van onze pakketten. De vormgeving bepalen we in een persoonlijk proces waarbij u direct contact heeft met onze vormgever. Tijdens het ontwerpproces heeft u de mogelijkheid om bij te sturen. Hierdoor krijgt u een schoolwebsite die perfect aansluit bij uw school!

 

Brin - altijd dichtbij

De beste service komt niet van ver

Brin - Onderwijs Service Provider

De beste service komt niet van ver