Menu

050 317 16 15  brinsupport  contact  hulp op afstand

Servicedesk home

Samen met Brin, investeren in onderwijs.

Producten en diensten

De meest recente ontwikkeling is dat scholen zich willen profileren door middel van een onderwijsconcept.

Servicedesk home
Autorisatiedesk
Brin Roadmap
Servicedesk info
Onderwijscloud
Persoonlijk onderwijs
Brin Online Klas
Digitale Leerweg
Nova Terra
Netwerk infrastructuur
Apparatuur
Draadloze netwerken
VoIP telefonie

Beheer, onderhoud en support en dan klantgericht en veilig

Als onderwijsorganisatie in beweging bent u gebaat bij een onderwijspartner die u voorziet van de juiste aanpak, kennis en oplossingen. Van advies en begeleiding tot een pro-actieve infrastructuur met de belofte dat u toekomstgericht onderwijs kunt organiseren op een veilige manier.

Voor de realisatie hiervan heeft Brin voor u een producten- en dienstenpakket beschikbaar dat is optimaal ingericht voor het onderwijs.  

Bij Brin vindt u alle apparatuur, toepassingen en platformen om u middels fijne (digitale) werkplekken en uitstekende netwerkinfrastructuur van een passende werk- en leeromgeving te voorzien.

Behalve toegang tot onze producten en diensten heeft u met servicedesk van Brin de beschikking over een professioneel team voor beheer, onderhoud en support met versterkte aandacht voor onderwerpen als autorisatie, privacy en klantgericht werken. 

Op deze wijze is de cyclus van de servicedesk rond en heeft u in combinatie met ons product- en dienstenaanbod een actieve onderwijs partner voor technologie, onderwijs en privacy. 

Ga naar de servicedesk info pagina voor informatie over:

Hulp op afstand Uw IP-adres Openingstijden

Ontwikkelen van vaardigheden

Persoonlijk leren wordt steeds populairder en daarmee ook de manier van lesgeven. Om persoonlijk leren mogelijk te maken, zijn er allerlei ontwikkelingen gaande. Waaronder de digitalisering van het onderwijs. 

Waar wij vroeger les genoten op basis van pen en papier in een vaste klasruimte, krijgen kinderen nu steeds vaker les met behulp van moderne devices in slimme klaslokalen via nieuwe digitale leeromgevingen.  

Zodoende ontwikkelen leerlingen hun ‘next century skills’ en daarom ondersteunen wij met de school medewerkers en onderwijzers op weg naar digitale geletterdheid. Behalve goed weten om te gaan met technologie, is een veilige, onderwijs specifieke infrastructuur een must dus zorg je hiervoor. 

Samen met Brin,
investeren in onderwijs.