Menu

050 317 16 15  brinsupport  contact  hulp op afstand

Trainingen

ICT-trainingen vanuit de dagelijkse onderwijspraktijk door Brin

Up-to-date blijven

Computers, digitale schoolborden en tablets zijn op scholen gemeengoed geworden. Nu is het tijd deze ten volste te benutten. Bent u samen met ons van mening dat dit alleen kan als de juiste kennis bij gebruikers aanwezig is?

Wij helpen scholen om up-to-date te blijven en met wat er nodig is om met snel opkomende technologieën en leermaterialen om te gaan. Onze trainingen worden altijd vanuit een onderwijskundige kant belicht met ideeën en voorbeelden die u direct kunt toepassen.

Onderwijspraktijk

Om de ondersteuning te laten slagen zal deze moeten aansluiten bij de beleving van de school en leerkrachten.

De dagelijkse onderwijspraktijk en de reeds aanwezige ontwikkeling en creativiteit van de leerkrachten zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

Content en technologie

Alleen als uw leerkrachten de juiste training krijgen, kan technologie zijn beloftes waarmaken.

Met onze praktische trainingen leren uw leerkrachten de technologie en digitale content te integreren in hun dagelijkse lessen. Hierdoor zijn ze nog beter in staat leerlingen te helpen bij het opnemen van de lesstof en betrokkenheid te creëren.

Gespecialiseerd in training

Trainen is een vak apart en daarom werken wij naast ons eigen aanbod nauw samen met een gespecialiseerde partner in trainingen voor het onderwijs. Ook zij opereren op het snijvlak van onderwijs, ICT en digitale content. 

Met een gevarieerd aanbod trainingen, voor zowel beginners als gevorderde gebruikers, maken wij de leerkrachten graag wegwijs in digitale toepassingen in de les.

Uitgebreide trainingsopties bij Brin